Pretraži

„Želim da živim novi život“: Adel najavila povlačenje sa scene, pa rastužila fanove priznanjem

News
0
Foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Gremi dobitnica Adel najavila je da planira dugu „pauzu“ nakon što završi svoju turneju u Las Vegasu u novembru, prenosi video snimak sa njenog koncerta u Minhenu koji je održan u subotu.

@adkins_alleverything Rolling in the deep 🪐 N10 #Adeleinmunich #adelemunich #adele #adeleaccess #loveadele #adelefans #adeleadkins❤️ #adele #adeleaccess #adeleworld #adeleconcert #adeleiseverything #adeleismylife #adelemunich2024 ♬ เสียงต้นฉบับ – ADELE🪐

„Provela sam poslednjih sedam godina gradeći novi život za sebe, i želim da ga živim“, rekla je Adel, dok je njen glas drhtao. „Želim da živim novi život koji sam gradila.“

Dodala je da možda neće stati na scenu „veoma dugo“.

Adele je imala dinamične poslednje godine, kako na privatnom tako i na profesionalnom planu.

Godine 2019. Adele i Simon Konecki, sa kojim ima jedno dete, objavili su svoj razvod. Od 2021. godine je u vezi sa sportskim agentom Ričom Paulom, o čijem statusu se pevačica nije oglašavala, dok se špekuliše da su vereni.

@adele_syr easy on me – adele .. . ..#adele #adele30 #easyonme #explore #fyp ♬ الصوت الأصلي – Adele

U oktobru, Adele će izvesti preostalih 10 nastupa svoje turneje u Las Vegasu „Weekends with Adele“, koja je počela u januaru 2022. godine i završava se 23. novembra.

Tokom koncerta u Minhenu, Adele se zahvalila „svima koji su došli na bilo koji od mojih nastupa tokom poslednje tri godine“, u kojima je izvodila pesme sa svog najnovijeg albuma „30“.

„Bilo je neverovatno, samo mi treba odmor“, rekla je.

CNN je kontaktirao predstavnike pevačice za komentar.

@attachant_tv Adele cried while performing Someone Like You for the last time in Munich 😭🤍 #adele #night10 #someonelikeyou #adeleworld #n10 #lastshow #munich #live #fyp ♬ original sound – R ⭕️ M A N

Adele je poznata po tome što se povlačila iz javnog života na duže periode između izdanja svojih albuma.

Njen najnoviji album objavljen je 2021. godine, šest godina nakon što je izdala hit album „25“ iz 2015. godine. Njen prvi i drugi albumi objavljeni su 2008. i 2011. godine. Ranije je prestala sa izvođenjem 2011. godine zbog operacije grla, a takođe je uzela pauzu nakon što je rodila sina 2012. godine.

Adele je u julu u intervjuu za nemački ZDF nagovestila da će uskoro napraviti pauzu od turneja kako bi „radila na drugim kreativnim stvarima, barem na kratko“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News