Pretraži

„Zašto sam bio unutra, šta se desilo, koje sam bolesti izbegao…“: Gastoz se oglasio po prvi put nakon izlaska iz pritvora, pa izneo šokantne detalje (VIDEO)

News
0
Photo: M.P./ATAImages

Popularni reper Gastoz nedavno je izašao iz pritvora, a sada se javno obratio pratiocima putem video snimka, te obećao da će ispričati detalje svega što je prošao na Tajlandu.

Gastoz je u poslednjih nekoliko godina često posećivao Tajland, a kako je sam istakao on naročito uživa u njihovoj kulturi i ljudima zbofg čega se u više navrata vraćao na ovu egzotičnu destinaciju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by #GSTZ | Gasttozz Licno (@gasttozz)

Iako voli Tajland, on je pri svojoj poslednjoj poseti prošao kroz neprijatnu situaciju kada je priveden zbog vožnje pod dejstvom alkohola. Pri privođenju, utvrđeno je i da je reperu istekla viza nekoliko dana pre toga zbog čega je završio u pritvoru.

Nakon dva meseca, Gastoz je pušten i deportovanu Srbiju, a prilikom dolaska u rodnu zemlju on se obratio svojim nestrpljivim fanovima na društvenim mrežama.

On se oglasio na Instagram profilu fotografijom, na kojoj se moglo videti da je pustio kosu i bradu što ga je učinilo gotovo neprepoznatljivim.

Foto: Instagram printscreen/gasttozz

„Voli brat! Hvala na briginarijumu“, napisao je on uz pinovanu lokaciju koja je otkrila da je konačno stigao u Beograd.

Nakon toga na TikToku je osvanuo njegov snimak sa aerodroma u Srbiji gde je ispričao sa čime se sve susreo tamo, ali je obećao pratiocima da će im ispričati sve.

@zzenttt GASTTOZZ SLOBODAN ♥️ #fyp #viral #gasttozz #thailand #jail ♬ original sound – zent 𖣂

“Ne znam da li da se radujem, bukvalno sam uzeo cigaru sad da popušim kad sam stigao tamo u ono odeljenje za one što su deportovani, da se malo iskuliram, jer srce mi kuca 600 na sat. Šta se sve desilo, zašto je sve ovako dugo trajalo, zbog čega sam bio unutra, šta se sve desilo unutra, koga sam sve upoznao, kakve sam sve bolesti kožne izbegao, koliko je ljudi umrlo dok sam bitisao tamo, jedva čekam da vam sve ispričam. Znači javljati se nikom neću dok, ne znam, trema me hvata od haosa, uglavnom živ sam, zdrav sam, sve ću da vam ispričam, ćao!“, ispričao je Gastoz u videu.

Prisetimo se, ovako je Gastozov advokat govorio za medije kada je poznati reper završio u tajlandskom zatvoru iz nepoznatih detalja, dok advokat nije otkrio da je zbog konzumacije alkohola.

„Stvari su se zakomplikovala kada je u policiji utvrđeno da je njemu samo nekoliko dana ranije istekla viza za boravak, te su tamnošnje vlasti bile prinuđene da mu odrede zadržavanje, kao i kaznu koju je morao da plati. Nenad Marinković Gastoz je usled upravljanja motociklom zaustavljen od strane pripadnika policije u Puketu (Tajland), kojom prilikom je alkotestiran i utvrđeno je da ima 1.6 promila alkohola (više od dozvoljenog), iz kog razloga mu je prema određeno policijsko zadržavanje. Kada je priveden do prostorija policijske zgrade, uočio je da mu je istekla viza par dana pre tog događaja. Imajući u vidu to da su na Tajlandu novogodišnji praznici, te da državni organi ne rade tokom istih, biće zadržan do 17. aprila, kada se i očekuje njegova deportacija u Republiku Srbiju“, rekao je njegov advokat tada.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News