Pretraži

“Zamislila sam želju i ostvarila mi se“: Katarina Živković gala proslavom obeležila 35. rođendan, pa otkrila da odbrojava sitno do porođaja (FOTO)

News
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Katarina Živković je na svom Instagram profilu podelila niz fotografija sa proslave svog rođendana, a u prvom planu je bio njen trudnički stomak.

Pevačica je nakon otkrivanja trudnoće najavila da će se povući iz medija, što je i učinila, ali je u par navrata obradovala svoje fanove fotografijama na kojima je ponosno pokazala svoj trudnički stomak.

Sada je povodom svog 35. rođendana objavila niz fotografija iz restorana sa tortom, dok su se u nastavku niza našle i fotografije sa citatima koje je posvetila svojoj bebi koja bi uskoro trebala da dođe na svet.

“Ne mogu da dočekam da te upoznam, već te volim“, pisalo je na jednom slajdu, dok je na drugom poručila kako će njena ljubav biti beskonačna, a u opisu samog posta je istakla „35 i blagoslovena. Zamislila sam želju i ostvarila mi se“.

Komentari na račun njenog rođendana, ali i trudnoće su se samo nizali, a svi su oduševljeno komentarisali kako izgleda u toku trudnoće.

“Jaooojjj kako ti samo lepo stojiiii!“, glasio je komentar njene koleginice Tamare Milutinović, a pored njenog komentara bili su i mnogi drugi: “Blistaš“, “Nikada lepše nisi izgledala i srećnije!“, “Srećan rođendan izgledaš fantastićno“.

Fotografije sa njene proslave rođendan u krugu najbližih možete pogledati OVDE

Prisetimo se, malo nakon što su se pojavili navodi da je Katarina Živković u drugom stanju, pevačica se pojavila u emisiji „Ami G Show“ u kojoj je konačno odlučila da potvrdi ove navode, te je svoju publiku i mnogobrojne fanove obradovala najlepšim vestima, a potom objavila i važnu odluku koju je donela.

„Ovo je moje prvo oglašavanje i poslednje gostovanje. Nakon ovoga se povlačim definitivno u medijsku ilegalu. Zahvalila bih se svim novinarima i tvojim kolegama koji su poštovali moju želju da o tome javno ne govorim, a razlog je taj da strah od toga da sve bude u redu je mnogo veći od želje da se svima pohvalim. Tako je, da, trudna sam, u petom sam mesecu trudnoće. Ovo je blagoslov od Boga i najlepša stvar koja mi se desila u životu“, istakla je ona, pa otkrila da je zapravo imala druge planove, ali da je trudnoća donela potpunu promenu njenom životu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News