Pretraži

Vojaževa devojka zapalila društvene mreže: Fotografijama iz džakuzija ostavila sve bez teksta, a društvo joj je pravio i reper (FOTO)

News
2
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Tamara Kujačić i reper Vojaž u vezi su više od pola godine, a da uživaju u ljubavi pokazuju njihove zajedničke fotografije na Instagramu, a neretko i snimci na Tiktoku.

Iako Tamara ne živi u Srbiji ona i Mihajlo uspešno održavaju vezu na daljinu i to im definitivno polazi za rukom. Ovaj mladi par često privlači pažnju javnosti zbog svojih fotografija, a to je i ovog puta bio slučaj kada je Tamara pokazala kako uživa u slobodnom vremenu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♡ TAMARA KUJACIC (@tamarakujacic)

Naime, Vojaževa devojka Tamara pozirala je u džakuziju, a moglo se primetiti da joj društvo pravi i reper.

Iako se na fotografijama ne pojavljuje on, njegova devojka je slučajno uslikala jedan deo njegove ruke, nakon čega je reper objavio i fotografiju na Instagram storiju iz istog džakuzija, zbog čega je svima bilo jasno da je tog dana ovaj mladi par provodio zajedno dan.

Tamara je za Instagram pozirala u kupaćem kostimu, dok je iza objektiva bio Vojaž koji je zabeležio sve trenutke koje je ona objavila na svom Instagram profilu.

Ono što je mnogima privuklo pažnju jeste kako Tamara izgleda, pa su se zbog toga komentari na račun njenog izgleda samo nizali.

“Koliko si lepa“, “Brutalno izgledaš“, “Vau,predivna si“, bili su samo neki od komentara.

Komentari (2)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News