Pretraži

PROVOKATIVNIM IZDANJEM USIJALA DRUŠTVENE MREŽE: Hale Beri zavodi u šestoj deceniji

News
0
Hale Beri

Hale Beri je samo još jednom opravdala dobro poznatu rečenicu da su godine samo broj u njenom slučaju.  zavodi u šestoj deceniji: hale beri 

Popularna glumica objavila je na Instagramu sliku koja je u prvim satima nove, 2024. godine napravila pravu pometnju na društvenim mrežama.

Hale je Novu godinu čestitala pratiocima iz lifta, obučena u sako boje zlata, ispod kojeg je nosila zeleni, čipkani donji veš. Stajling je upotpunila visokim potpeticama i pogledom koji obara s nogu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Ova njena objava iznenadila je mnoge, a da glumica zavodi i u šestoj deceniji života dokazuje i to da je za ovu fotografiju Haleprikupila 380.000 lajkova za samo 16 sati od objavljivanja.

Među brojnim čestitkama i hvalospevima na račun izvajanog tela u šestoj deceniji, Hale je „popila“ i par kritika i to onih u kojima su pratioci naveli da ova kombinacija nije primerena njenim godinama.

Podsećamo, pre četiri meseca Hale se, nakon osam godina sudskog spora, razvela od supruga Olivijera Martineza.

Spor je trajao godinama jer Hale i njen, sada već bivši suprug, nisu mogli da se dogovore oko starateljstva nad sinom Mejsijem.

Oni su nedavno konačno uspeli da se nagode, te glumica sada mora da daje ogromnu sumu novca za alimentaciju. Ona će mesečno izdvajati čak 8.000 dolara za izdržavanje devetogodišnjeg sina.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News