Pretraži

Uplovili su u vezu dok su još bili u braku, a sada uživaju u ljubavi: Dečko Arijane Grande je sada zvanično razveden!

News
0
Foto: Youtube printscreen/Apple Music

Arijana Grande i Itan Sleter sada su zvanično u novim životnim fazama, nakon što je Sleterov razvod sa Lili Džej konačno okončan.

Brodvejski glumac Itan Sleter i njegova bivša supruga Lili Džej, sa kojom ima dvogodišnjeg sina, postigli su dogovor o razvodu nakon što je sudija iz Njujorka potpisao sve potrebne dokumente, prema informacijama koje je 13. septembra objavio TMZ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Uslovi nagodbe, koja je postignuta više od godinu dana nakon što je Itan podneo zahtev za razvod u julu 2023. godine, ostaju poverljivi, navodi outlet.

Itan i Lili su počeli da se viđaju 2012. godine dok su još bili u srednjoj školi, pre nego što su se preselili u Njujork kako bi Itan mogao da se posveti Brodvejskoj karijeri.

Itan, koji je nominovan za Tony nagradu za ulogu u „SpongeBob SquarePants“, upoznao je Arijanu 2023. godine na setu filma „Wicked“, adaptaciji Broadway predstave, gde Arijana tumači ulogu Glinde Dobre Veštice, a Itan ulogu Munchkina po imenu Boq.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Tokom snimanja, Arijana se razdvojila od supruga Daltona Gomeza nakon dve godine braka, a potom je započela romansu sa Itanom. Izvor je za E! News u julu 2023. godine potvrdio da je umetnica koja je pevala „thank u, next“ počela da se viđa sa svojim kolegom nakon što su oboje bili u fazi razdvajanja, napominjući da su Itan i Arijana „prethodno bili razdvojeni pre nego što su se upustili u vezu“.

Međutim, Lili je kasnije iznela svoje viđenje situacije, rekavši za Page Six u julu 2023. godine da je osećala da je njena porodica postala kolateralna šteta.

Od početka njihove veze, Arijana i Itan su retko viđeni u javnosti, preferirajući da svoj romantični život drže privatnim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Ipak, obožavaoci su imali priliku da vide par u junu, kada su pevačica i njen dečko prisustvovali finalu Stenli kupa u Sunriseu, Florida. Za ovu priliku, par je nosio hokejaške dresove i osmehivao se dok su posmatrali pobedu Florida Panthers nad Edmonton Oilers.

Par ne samo da prisustvuje događajima zajedno, već se i međusobno podržavaju.

U oktobru, Arijana je podržala Itana tokom proba za obnovljenu verziju „Spamalot“ u Njujorku, gde je igrao ulogu Istoričara/Prince Herberta. Tokom zime, par je nastavio da provodi vreme zajedno, uključujući večeru sa porodicom „Positions“ pevačice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ethan Slater (@ethanslater)

Jedan član Grande porodice posebno je zaljubljen u Itana.

„Volim ga“, rekao je Arijanin brat, Frenki Grande, za TooFab u junu.

„On je vrlo ljubazan momak. Iskreno, uvek sam govorio, sve što želim je da moja sestra bude srećna. Kada je ona srećna, ja sam srećan. Tako da sam veoma srećan.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News