Pretraži

UKI Q SE POHVALILA SVOJIM IZGLEDOM: Za samo dva meseca dovela je liniju do savršenstva, a ovo je njena tajna! (FOTO)

News
0
Uki Q

Una Kablar se na svojim društvenim mrežama pohvalila svojim izgledom nakon samo dva meseca odlaska u teretanu i šokirala sve pratioce.

Uki je sa svojim kolegama influenserima otišla na zajedničko putovanje, a njihova odabrana egzotična destinacija je bila ovog puta Bali.

Oni svakodnevno objavljuju fotografije sa ovog čarbonog mesta i pokušavaju da dočaraju pratiocima kako Bali zapravo izgleda uživo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

Pored predivnih fotografija raznih predela na Baliju, Uki Q se pohvalila i svojim izgledom.

Ona je na svom Instagram storiju objavila fotografiju kako pozira na steni u kupaćem kostimu, a jedna stvar je svima zapala za oko – njeno izvajano telo.

Na njenom profilu se često mogu naći storiji iz teretane i sa treninga, te se očigledno trud isplatio, jer je Una sada svoj izgled dovela do savršenstva.

Uki Q
Foto:Printscreen/Instagram:uki_q

“Inače, šta radi trening i teretana za samo dva meseca“ – napisala je Una na fotografiji na svom Instagram storiju.

Prisetimo se da je Una nedavno bila i u Dubaiju sa svojim dečkom Lukom Bojovićem i ni tada nije propuštala odlazak u teretanu, iako nije kod kuće.

Una je i na svom Jutjub kanalu pričala o njihovom putovanju gde je spomenula da je posle ponoći u Dubaiju tražila radnju gde bi mogla da kupi proteine koji su joj potrebni za trening.

Očigledno je da se Una istinski posvetila treningu i da teži ka tome da joj to postane svakodnevica, bez obzira na njena putovanja i obaveze koje ima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News