Pretraži

UKI Q I NJEN DEČKO ZASPALI U BIOSKOPU: Prijatelj snimio urnebesan trenutak, pa sve objavio na Instagramu (FOTO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:uki_q
Foto:Printscreen/Instagram:uki_q

Uki Q i njen dečko Luka su na Baliju već par dana sa ostalim influenserima, a u sklopu svog smeštaja imaju i bioskop u kom su odlučili da provedu malo kvalitetnog vremena gledajući filmove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

Međutim u nekom trenutku su verovatno shvatili da su umorni i zaspali su u bioskopskoj sali, dok je njihov prijatelj sve to usnimio i objavio na društvenoj mreži Instagram.

Uki Q
Foto:Printscreen/Instagram:uki_q

“Imam ekipu, obožavaju filmove. Ekipa:“ napisao je njihov prijatelj na Instagram storiju, a Una je to ubrzo i repostovala na svom storiju.

Oni svakodnevno obilaze Bali i njegove znamenitosti, što i pokazuju pratiocima na društvenim mrežama.

Pored lepih predela na Baliju, Una i ostali influenseri prikazuju pratiocima i njihove dogodovštine.

Uki Q
Foto:Printscreen/Instagram:Uki_q

Na putovanju su se pored Une i Luke našli Ana Lazarević i Stefan Janković, a budući da se svaki put odlično provedu, ova četvorka vrlo često odlučuje da se uputi zajedno na putovanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Bojović (@lukabojovic23)

Jedno je sigurno, a to je da su oni veliki zaljubljenici u putovanja što se može i primetiti po tome da vrlo malo vremena provode u Beogradu i da na skoro svakih mesec dana se upute na neku destinaciju.

Poslednji put kada su posetili neku egzotičnu destinaciju su se fantastično proveli, što su pokazali i njihovi vlogovi, a oni su tom prilikom bili na Kubi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

Prisetimo se da je Una dočekala svoj 23. rođendan na Baliju, a tom prilikom je povodom svog rođendana napravila objavu i napisala simpatičan tekst koji je pratio fotografiju.

“Sećam se…kao dete sam bas bila tužna i smorena što mi je rođendan zimi…u novembru kad je hladno…zavidila sam drugarima koji su ga leti slavili napolju…i onda sam malo porasla i skontala…JA sam ta koja odlučuje da li je leto ili zima i igra se promenila“, napisala je Una u svojoj rođendanskoj objavi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News