Pretraži

U vatreno crvenom stajlingu ZAPALILA društvene mreže: Dunja Jovanić u nesvakidašnjoj kombinaciji je prava prolećna inspiracija! (FOTO)

News
0
dunja jovanić
Foto: Instagram printscreen/imfashionbabe

Influenserka Dunja Jovanić pokazala je pratiocima svoj novi stajling koji svi možemo rekreirati u ovom periodu.

Dunja se već više od deset godina uspešno bavi influensingom na domaćoj sceni. Iako je više puta isticala da je njen put bio dug i nimalo lak, influenserka je tokom godina uspela da se izbori za svoje mesto i zabeležila je saradnje sa nekim od najvećih brendova kako na našem, tako i na stranom tržištu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe)

Dunja svakodnevno na svom Instagram profilu deli sa pratiocima svoje stajlinge, jer je to ujedno i jedan deo njenog posla, a svakako se ne može i ne primetiti da ova blogerka obožava modu.

Ovog puta je oduševila pratioce svijim vatreno crvenim stajlinfom koji je ponela na čak dva načina.

Naime, Dunja je ovog vikenda bila na venčanju, pa je za tu priliku priredila izvanrednu toaletu koju nije moguće ne primetiti.

Foto:Printscreen/Instagram:imfashionbabe

Ona je na sebi nosila dugačku crvenu haljinu koja je sa strane ima veći karner, a sam moedl haljine je bio uzak i bez bretela. Uz to je ukombinovala crnu malu pismo torbu kao i crvene sandale. Nije izostao ni crveni karmin koji se savršeno uklopio uz punđu, ali i celokupni stajling.

Međutim posle nekog vremena na veseljima i sami znamo da se umorimo i da nošenje sandala na štiklu nije više toliko praktičan izbor što je i Dunja pokazala.

Foto:Printscreen/Instagram:imfashionbabe

Dunja se nakon nekog vremena prezula u patike crvene boje poznatog sportskog brenda, a koje su sada pravi trend. Da i patike idu dobro uz eleganciju Dunja je još jednom dokazala, a njen stajling vam definitivno može biti inspiracija za neke buduće događaje.

“Savršena patika za ovu haljinu ne post…“, napisala je Dunja na fotografiji gde je pokazala kako izgleda kombinacija sportskih patika i elegantne haljine.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News