Pretraži

Novi detalji tragedije koja ne prestaje da intrigira javnost: U smrt Metjua Perija umešana još jedna poznata ličnost?!

News
0
metju peri prijatelji
Foto: Youtube printscreen/WatchMojo.com

Druga poznata ličnost povezana je sa istragom o smrti Metjua Perija, zvezde serije „Prijatelji“, koji je pronađen mrtav u svojoj kadi u Los Anđelesu u oktobru 2023. godine. Autopsija je otkrila da je uzrok smrti „akutni efekti ketamina“.

Prema izveštajima, neimenovana ženska poznata ličnost, koja je tvrdila da je trezna, navodno je bila „hodajuća apoteka“. Prema InTouchu, anonimna žena i Peri su viđeni u ordinaciji doktora koji je glumcu prepisivao ketamin.

Izvor tvrdi da su se dve zvezde, koje su se obe borile sa zavisnošću, poveravale jedna drugoj o svojim borbama i upućivale jedna drugu kod doktora kako bi dobile lek.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

Insajder je rekao: „Da federalci imaju telefone bilo koje od njih — posebno (druga zvezda), jer ne briše svoje poruke — verovatno bi pronašli razgovore o narkoticima.“

Neimenovana zvezda je druga poznata ličnost povezana sa Perijevom smrću. Prošlog meseca, policijski izvor je rekao da bi nekoliko ljudi moglo i trebalo biti optuženo u vezi sa njegovom šokantnom smrću nakon godina borbe sa alkoholom i zavisnošću od droga.

„Izvor iz policije kaže da je istraga o smrti Metjua Perija zbog ketamina ‘pri kraju’ i policija veruje da bi ‘više ljudi’ trebalo biti optuženo.“

Odluku o tome da li će biti podignute optužnice doneće Kancelarija američkog državnog tužioca.

U maju je izvešteno da lokalna policija i federalni agenti pokušavaju da identifikuju gde je glumac, koji je godinama bio u borbi sa alkoholom i zavisnošću od droga, kupio ketamin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

TMZ je tada izvestio: „Izvori iz policije kažu da je u toku istraga o tome gde je Peri nabavio ketamin koji je igrao ulogu u njegovoj smrti i glavna pitanja su ko je obezbedio drogu i pod kojim okolnostima.“

Odeljenje za medicinske ispitivače okruga Los Anđeles saopštilo je u decembru da je Peri preminuo od „akutnih efekata ketamina“, dodajući da je smrt bila „nesreća“. Izveštaj je naveo da je glumac primao „infuzionu terapiju ketaminom za depresiju i anksioznost“, a poslednji poznati tretman je bio nedelju i po dana pre njegove smrti, i sugerisao da je bio „navodno čist 19 meseci“ od upotrebe droga.

„Ketamin u njegovom sistemu u trenutku smrti nije mogao biti od te infuzione terapije“, stoji u izveštaju.

Peri je bio otvoren u vezi sa svojom borbom sa zavisnošću i osnovao je centar za trezvenost kako bi pomogao muškarcima sa sličnim problemima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News