Pretraži

U SKUPOCENIM KOMADIMA OD GLAVE DO PETE: Rijana privukla sve poglede na rođendanu svog dečka (VIDEO)

News
0
Screenshot: Youtube/Rihanna

Poznata pevačica Rijana stalno ostavlja svoje fanove bez teksta svojim odevnim kombinacijama, a sada je u džinsu izdominirala na rođendanu svog dečka ASAP Rokija.

Poznati reper proslavio je svoj 35. rođendan u Njujorku, a pevačica je ovaj put za svoju odevnu kominaciju odabrala kežual izdanje – košulju i farmerke u svetlom džinsu. Ova kombinacija bi možda izgledala previše jednostavno da je kraljica stila nije upotpunila belom košuljom sa velikim dekolteom ispod koje se vidi crni čipkasti brus.

Iako kombinacija na prvi pogled deluje jednostavno reč je o svemu osim o jednostavnim i jeftinim komadima. Riri je poznata po markiranoj odeći pa je tako bilo i ovog puta.
Košulju sa izraženim dekolteomje Alexander Wang, naizgled jednostavna teksas jakna je marke Miu Miu kao i farmerke koje je savršeno uklopila. Ponela je i Gucci sunčane naočare i cipele Balenciaga štiklama, kao i Schiaparelli minđuše.

Rijana je na sebi imala „tonu“ nakita Briony Raymond, uključujući ogrlicu od smaragda, rubina, safira i dijamanata, kao i raskošno prstenje, piše Page six.

Ono što je takođe ostavilo sve bez teksta i izazvalo mnogobrojne komentare pored Rijanine kombinacije jeste snimak koji je ona postavila na Instagramu. Na snimku se vidi  kako se pevačica provodi i igra ispred svog dečka.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RİHANNA (@rihannaofficiall)

Podsetimo se, ovaj poznati par ima dvoje dece dece, a nedavno su raznežili i oduševili sve koji ih prate porodičnim slikama iz kojih se vidi koliko su oni bliski.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News