Pretraži

„Sada joj nos izgleda veliko“: Korisnici društvenih mreža uputili kritike na račun izgleda trudne Margo Robi, komentari razbesneli njene fanove

News
0
Foto:Printscreen/Youtube:Entertainment Tonight

Australijska glumica Margo Robi i njen suprug Tom Akerli sa radošću očekuju svoje prvo dete, čime započinju novo poglavlje u svom životu.

Ova srećna vest stigla je u trenutku kada se Margo odlučila povući iz medijskog sveta, želeći da uživa u ovom posebnom periodu i pripremama za dolazak bebe.

margo robi
Foto: Michael Tran / AFP / Profimedia

Iako se distancirala od javnosti, paparaci nisu propustili priliku da zabeleže trenutke sreće para. Nedavno su viđeni kako uživaju na sunčanoj morskoj obali, gde su se opuštali i provodili kvalitetno vreme zajedno. Margo je delovala srećno i opušteno, uživajući u morskim čarima dok se priprema za novu ulogu u svom životu.

Srećne vesti o trudnoći oduševile su mnoge, ali, nažalost, uz njih su došle i negativne reakcije na račun njenog izgleda. Dok su obožavaoci i prijatelji slavili njenu buduću majčinstvo, neki su se odlučili da kritikuju njenu kilažu i fizički izgled tokom trudnoće.

Komentari poput „Kako se ugojila“, „Sada joj nos izgleda veliko“ i „Bože, više ne liči na sebe“ šokirali su javnost, posebno s obzirom na to da su negativni komentari o trudnicama često neosnovani i neprihvatljivi.

Mnogima je teško razumeti kako je moguće kritikovati ženu koja prolazi kroz jedan od najlepših, ali i najizazovnijih perioda u svom životu. U društvu u kojem se često postavljaju nerealna očekivanja o telu i izgledu, ovi komentari su dodatno naglasili potrebu za podrškom i razumevanjem prema trudnicama.

Iako Margo nije javno komentarisala ove negativne reakcije, njena odlučnost da se fokusira na trudničke dane i buduće roditeljstvo jasno pokazuje da je takve stvari ne dotiču. Sa svakim danom, ona se bliži trenutku kada će postati majka, što je svakako uzbudljiv i emotivan period.

Mnogi fanovi su na društvenim mrežama izrazili podršku Margo, naglašavajući da je najvažnije da se oseća dobro i zdravo. „Ne bi trebalo da se iko bavi izgledom trudnice“, jedan je od mnogih komentara koji su osudili negativne kritike.

Kao što se Margo i Tom pripremaju za ulazak u roditeljstvo, njihova ljubav i podrška jedno drugome ostaju snažni. Sa radosti očekuju dolazak svog mališana, a obožavaoci širom sveta će, sigurno, pratiti svaku novu vest o ovom predivnom paru. U ovoj novoj fazi, nadamo se da će Margo pronaći mir i sreću, uživajući u svemu što majčinstvo donosi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News