Pretraži

Trud se isplatio: Nucci novim snimkom zapalio mreže, u prvom planu TRBUŠNJACI i linija koju je doveo do savršenstva! (VIDEO)

News
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Reper Nucci je na svom Tiktok nalogu objavio snimak na kom se pohvalio svojom linijom koju je doveo do savršenstva, a komentari ne prestaju da se nižu.

Popularni reper nikada nije krio da je veliki ljubitelj brze hrane, a nedavno je čak otvorio i svoj fast fud. Ipak, sve to ga nije sprečilo u nameri da svoju liniju dovede do savršenstva, što mu je i pošlo za rukom, a sada se rezultatima pohvalio na svom Tiktok nalogu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NUCCI (@nucciovde)

Naime, on je objavio snimak svog tela u ogledalu, dok je uopisu ostavio emodžije brokolija, što može da znači da je Igor ipak odlučio da malo koriguje ishranu i da uključi i povrće u svoj jelovnik.

Dok se snimao našalio se na svoj račun, pa je spomenuo ozloglašeni medicinski preparat “Ozempik“ koji ljudi koriste za mršavljenje, iako je on namenjen za ljude koji boluju od dijabetesa.

@nucci.nucci🥦🥦🥦🥦♬ original sound – NUCCI

“Ozempik, malo teže da je ovo ozempik“, rekao je Nucci dok se snimao u ogledalu.

Komentari na videu su se samo nizali, a niko nije krio da je oduševljen njegovim novim izgledom, jer niko nije očekivao ovakvu promenu.

“Super izgledaš“, “Trud se isplatio“, “Ma šta je ovo?!“, bili su samo neki od komentara koji su se našli ispod njegovog Tiktok vide koji broji nešto više od 100 hiljada pregleda.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News