Pretraži

“Trenutno imam strah“: Nina Dobrev progovorila o saobraćajki koju je doživela, pa otkrila koje posledice joj je ostavila ova trauma (FOTO)

News
0
Foto: Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

Glumica Nina Dobrev nedavno je imala saobraćajnu nezgodu koju je doživela tokom vožnje električnog bicikla, a sada je otkrila koje je ovo posledice ostavilo na nju.

Pre nekoliko nedelja fanove je uzdrmala vest da je poznata glumica Nina Dobrev doživela saobraćajnu nezgodu i to na planinskom biciklu.

Naime, zvezda serije „Vampirski dnevnici“ pre nešto više od mesec dana je objavila dve fotografije – jednu na kojoj sedi na električnom biciklu, a drugu na kojoj leži u bolničkom krevetu sa kragnom i steznikom za kolena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

„Kako je počelo i kako se završilo“, napisala je u opisu. Nekoliko fanova je u komentarima istaklo da na prvoj fotografiji nije nosila kacigu.

Malo nakon toga, ona je objavila selfi iz bolnice i podelila svoja razmišljanja:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

„Dobro sam, ali to će biti dug put do oporavka“, napisala je ona.

Ovog puta Nina je dala svojim pratiocima mogućnost da joj postavljaju pitanja na Instagramu, a jedno od pitanja je upravo bilo vzeano za njenu povredu kao i to da li će se ove zime vratiti na vožnju borda.

“Da li ćeš biti spremna za snoubord sezonu?“, glasilo je pitanje.

Foto:Printscreen/Instagram:nina

“Nažalost ne, moraću da preskočim 2024/2025 snoubord sezonu zbog mog kolena. Potpuni oporavak moje povrede je 9-10 meseci od operacije. Možda ću biti u mogućnosti da stanem na bord u martu sledeće godine, ali nisam sigurna da li želim da rizikujem. Imam strah trenutno. Videćemo vremenom“, odgovorila je Nina.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News