Pretraži

TRAGEDIJA NA KONCERTU TEJLOR SVIFT: Preminula obožavateljka, pevačica se odmah oglasila

News
0
tejlor svift
Foto: Youtube printscreen/CBS Sunday Morning

Jedna od najpopularnijih pevačica na svetu, Tejlor Svift, imala je sinoć koncert na stadionu Olímpico Nilton Santos u Rio de Žaneiru, kada se desila velika tragedija.

Tejlor je imala svoju aktuelnu turneju „Eras“, kada je dvadesettrogodišnja obožavateljka pevačice, Ana Klara Benevides, umrla je nakon srčanog zastoja dok je čekala početak koncerta.

Lekari su na licu mesta pokušali da ožive devojku, ali nisu uspeli. Benevides je prebačena u gradsku bolnicu Salgado Filho, ali je ubrzo nakon toga preminula.

Ovim povodom se ogasila i Tejlor na Instagramu.

Tejlor Svift
Screenshot: Instagram/taylorswift
  • Ne mogu da verujem da ovo uopšte pišem. S tugom u srcu javljam da smo izgubili obožavateljku pre večerašnjeg koncerta. Ne mogu rečima opisati koliko sam slomljena. Imam jako malo informacija, znam da je bila predivna i jako mlada. O ovome neću moći pričati na pozornici jer me preplavi tuga kada i samo pokušam da pričam o tome. Želim reći da mi je žao, i da su moje misli s porodicom i prijateljima preminule obožavateljke. Ovo je poslednja stvar za koju sam mislila da se može dogoditi kada sam planirala nastup u Brazil – napisala je Sviftova.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News