Pretraži

“To je bila najbolnija stvar u mom životu“: Senidah po prvi put progovorila o tragičnom gubitku, pa iznela nepoznate detalje o njenoj porodici

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:senida_h

Poznata pevačica Senidah retko otkriva detalje o svom životu, te svoju privatnost drži u tajnosti, međutim sada je rešila da progovori o periodu kada je ostala bez roditelja. 

Senidah važi za jednu od poznatijih pevačica na našoj sceni, svojom pojavom i glasom pleni sve, te ne iznenađuje što je mnogi obožavaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Senidah (@senida_h)

Svi su navikli da njene pesme budu emotivne, ali niko nije znao da li su one zapravo nekome posvećene i da li su to njene lične emocije, međutim u jednom gostovanju ona je otkrila da je upravo muzika njen beg.

– Bežim od problema i emocija da se ne bih srela sa njima i sa bolom. Dese se sitnice da me izbace iz takta. Najbolnija stvar u mom životu je svakako gubitak roditelja. Kao mala sam izgubila oca i onda kada sam sa dvadeset sedam godina ostala bez mame, kada mi je trebala, nje više nije bilo. Bežala sam dugo od toga…Kada pevam emocije vučem iz svega što mi se dešavalo u životu – ispričala je Senidah u emisiji „Blic dan“.

Prisetimo se, pevačica je nedavno objavila fotografiju sa svojim dečkom, a javnost do sada nije bila upućena u njihovu vezu, jer je vešto skrivala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Senidah (@senida_h)

Kako se u medijima ranije spekulisalo, ona je još od 2019. godine u srećnoj vezi sa izvesnim Stefanom, koji je 8 godina mlađi od nje. Pevačica i njen izabranik navodno su se upoznali u klubu u kom je Senidah imala nastup, dok je on radio kao obezbeđenje. Odmah na početku su između njih planule varnice, te su ubrzo uplovili u vezu.

Javnost je do sada retko imala priliku da vidi Stefana, ipak Senidah je tokom godina podelila nekoliko slika sa njim, te su njeni fanovi mogli da vide kako izgleda dečko koji je osvojio njeno srce.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News