Pretraži

Supruga Miloša Bikovića pokazala izvajanu figuru nakon porođaja: Ivana Malić iznenadila sve fotografijom u minijaturnom bikiniju (FOTO)

News
0
miloš biković
Foto: Instagram printscreen/bikovic

Miloš Biković i njegova partnerka Ivana Malić početkom ove godine su se ostvarili kao roditelji. Oni su dobili sina, a dali su mu predivno srpsko ime sa velikim značenjem – Vasilije.

Po svemu sudeći oni uživaju u ljubavi i porodičnim trenucima. Iako Miloš ne deli često sa pratiocima detalje iz privatnog života, Ivana je pak aktivnija na društvenim mrežama, pa neretko objavljuje neke detalje iz njihovog zajedničkog doma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

Iako se porodila pre nešto više od šest meseci, očigledno je da Ivana vodi računa o svom izgledu, te je to razlog zašto je njena figura nakon porođaja fantastična.

Naime, ona je na svom Instagram profilu podelila stori gde je u snimku pokazala svoj izvajani stomak kao i to da se njena figura ne razlikuje u odnosu na telo pre trudnoće.

Foto:Printscreen/Instagram:ivanamalic_

“Jul“, napisala je ona na fotografiji uz emoudži cveta, a dodala je i pesmu “Summertime“ Luja Armstronga.

Po svemu sudeći oni su otputovali zajedno na odmor, te se Ivana baš sa destinacije na kojoj odmaraju oglasila ovim video snimkom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

Pored toga ona je nosila i zebrasti bikini kao i crno beli ogrtač za plažu, a na ruci je nosila prsten koji podseća na mali dijamant, te je očigledno da Miloš nije štedeo kada je ona u pitanju.

Ne smemo da zaboravimo to da Miloš inače ne eksponira svoje partnerke toliko u javnosti ili uopšte, a Ivana je prva koja je uspela da se nađe na njegovim društvenim mrežama i to više puta.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News