Pretraži

Stiže dugoočekivani duet! Nakon viralnog nastupa dve mlade zvezde, Lores i Valentina ukrstiće glasove u novoj hit numeri (VIDEO)

News
0
LORES I VALENTINA
Screenshot: Youtube/IDJVIDEOS

Lores i Valentina učesnice prve i druge sezone IDJShow-a, nakon viralnog zajedničkog nastupa, sada su oduševila fanove najavom nove zajedničke pesme.

Dve mlade muzičke zvezde su se, tokom svog učešća u najgledanijem muzičkom takmičenju, izdvojile posebnim stilom, urbanim izvođenjem najvećih hitova i svojim prvim pesmama koje su vrlo brzo osvojile srca publike.

Lores i Valentina su svoje specifične vokale udružile u drugoj sezoni takmičenja u epizodi „Back to the future“ i oborile sve rekorde slušanja i pregleda iz obe sezone. Njih dve su zajedničkim izvođenjem numere „Tako mi imena“ ovoj pesmi dale poseban prizvuk, te su vrlo brzo osvojile trending, a njihov nastup je nedeljama bio viralan na društvenim mrežama.

Ovaj klip danas broji neverovatnih 8 miliona pregleda, a fanovi još od ovog dueta sa nestrpljenjem priželjkuju i autorski duet ove dve mlade nade. A sada će ga i dobiti!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lores (@lorreess)

Skoro godinu dana kasnije Lores i Valentina odlučile su da obraduju zajedničku publiku njihovom novom pesmom, a danas su premijerno najavila ovaj duet i svojim nestrpljivim fanovima donele mali „sneak peak“ numere koja će po svemu sudeći biti pravi letnji hit.

@lorreess

ČUJU SE SAMO TAMBURE?!?!?! @Valentinna #idjshow #fyp

♬ original sound – Lores

Komentari na društvenim mrežama su već počeli da se nižu, a njihovi pratioci su već u prvim minutima prepoznali novi hit.

“Au kida”, “Ok, ovo je predobro”, “Letnji hit alo”, “Bogami letnji benger”, bile su samo neke od prvih reakcija fanova.

Sudeći po fotografijama i sound-u koji su izbacile na TikToku, a koji je propraćen jednom od scena iz njihovog novog spota, očigledno je da Lores i Valentina spremaju i kompletan vizuelni bum, ako je sudeći po njihovim stajlinzima. Njih dve su se i tokom takmičenja izdvojile jedinstvenim stilom i spajanjem “nespojivog”, te su spremne da još jednom pokažu ono po čemu su postale prepoznatljive.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News