Pretraži

„ZALJUBIO SAM SE NA PRVI POGLED“: Mahrina i Din otkrili sve detalje njihove veze, evo čime ga je pevačica osvojila (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Prošlogodišnja učesnica IDJShow-a Mahrina i ovogodišnji takmičar Din Omerhodžić, koji ej na prvojh audiciji dobio veto od Darka Dimitrova, nedavno su otkrili da su uplovili u vezu.



Ta vest iznenadila je sve, posebno jer su neko vreme sve krili od očiju javnosti. Sada su za naše kamere rešili da otkriju deztalje njihovog odnosa, a najpre su ispičali kako su se upoznali:

Upoznali smo se na prvoj audiciji, kad sam posle svog nastupa izašao napolje, ona me je videla i ja sam nju. Ona mi je prišla i pozvala na kafu da se ispričamo i upoznamo – rekao je Din, a Mahrina ga je odmah prekinula:

Molim? Ja nisam prva zvala na kafu, ti si – izričita je pevačica, pa je dodala:

Evo, svima priča kako sam ja zvala na kafu. On je meni poslao poruku, pitao me je da li mogu da mu dam neki savet. Tada sam mu rekla da možemo da odemo na kafu, jer je tako lakše. Ne volim da se dopisujem. I onda smo otišli na kafu – objasnila je Mahrina.

Na pitanje ko se prvi zaljubio, Din je priznao da je on.

E to sam ja. Ovo je prvi put u životu da mi se desila ljubav na prvi pogled, slušao sam o tome i ovo je tako bilo. Ja nisam znao ko je ona, ali sam znao za pesmu "Šta šta šta", video sam na Dizeru, video sam i njenu sliku sa dredovima, mislio sam da je neka luđa. Kad smo se videli na audiciji, mislio sam da je jedna od učesnica za IDJShow 2 – rekao je Din i dodao da ga je pevačica osvojila očima.

Pogledajte novo izdanje emsiije "Quiz" i saznajte još detalja o njihovom odnosu:

https://youtube.com/watch?v=Jsx8eZrbHvU%3Fsi%3DgsYMNt8gYlKtxq4Y

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz