Pretraži

POZNATI SPORTISTA JE NOVI DEČKO TEJLOR SVIFT? Otkriveni detalji nove romanse, evo ko je potvrdio njihovu vezu!

Showbiz
0
Photo: Instagram/taylorswift


Tejlor Svift je poznata po tome kako u svojim pesmama stalno peva o ljubavi, dok svoj ljubavni život se trudi da sakrije daleko od očiju javnosti. Na njenu žalost, ovaj put joj to nije pošlo za rukom.

Iako je Tejlor Svift nedavno raskinula vezu sa svojim sada već bivšim dečkom, očigledno je da je to prebolela, jer je ubrzo uplovila u novu ljubavnu priču.
Kako mediji spekulišu ona je sada u vezi sa NFL zvezdom Trevisom Kelsom, da stvar bude još zanimljivija, vezu nije potvrdila ni ona ni on, već njegov rođeni brat koji je prvobitno izjavio kako "ne zna šta se dešava", a zatim dodao da im "odlično ide u njihovoj ljubavnoj priči".

Takodje je jednom prilikom isto izjavio kako se njegov brat zabavlja sa jednom od najpoznatijih žena, a svetski mediji sigurni su da je mislio na Tejlor Svift, jer je posle toga ipak potvrdio njihovu vezu.

Novom dečku Tejlor Svift nije strana ni kreativnost, u jednom od podkasta je izjavio da je svojoj izabranici prišao tako što joj je poklonio narukvicu sa svojim brojem telefona.

Nadamo se da će ova ljubavna priča potrajati, a mi im želimo puno sreće!

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz