Pretraži

HITNA PORODIČNA SITUACIJA! Trevis Barker nakon napuštanja turneje objavio slike iz bolnice, svi se pitaju šta se dešava sa Kortni Kardašijan (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram/kourtneykardash

Malo pre početka turneje, Trevis se vratio kući u Kaliforniju. Potom je na zvaničnom Instagram nalogu benda objavljeno saopštenje da se nekoliko koncerata odlaže zbog njegovog odsustva.



Zbog hitne porodične stvari, Trevis je morao da se vrati kući u Sjedinjene Države. Koncerti u Glazgovu, Belfastu i Dablinu se odlažu. Više informacija o njegovom povratku u Evropu i novim datumima biće podeljeno čim to bude moguće – stoji u saopštenju.

Foto: Instagram printscreen/blink182

Foto: Instagram printscreen/blink182

Trevis se nije oglašavao povodom ove "porodične situacije", ali su njegovi fanovi ostali zabrinuti zbog fotografija iz sobe za molitvu, koja se nalazi u bolnici.

Foto: Instagram printscreen/travisbarker

Foto: Instagram printscreen/travisbarker

Poznato je da je njegova supruga, slavna rijaliti zvezda, Kortni Kardašijan u drugom stanju, te su se mnogi zapitali da li je sa njom i bebom sve u redu, s obzirom na to da se nije oglašavala na društvenim mrežama, niti je iko iz njene porodice komentarisao ovu situaciju.

Trevis sa bivšom suprugom Šejnom Moakler ima troje dece, a ona je u izjavi za ET navela da ne zna o čemu se radi, te da su njihova deca dobro.

Ne znam šta se dešava. Nisam deo njegove porodice. Jedino znam da su naša deca zdrava i dobro i jedino mogu da pošaljem pozitivne misli i molitve svima koji su uključeni – rekla je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz