Pretraži

PONOVO U PROBLEMU: Darko Lazić se dan nakon svadbe našao u policiji

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/darkolazicofficial

O svadbi se pričalo danima, a ono što je podiglo još veću buru u javnosti jeste to da je samo nedelju dana pre svadbe Darko ponovo doživeo saobraćajnu nezgodu.



On se slupao svoj automobil, ipak pevač je prošao bez bilo kakvih ozleda, ali mu je izrečena zabrana upravljanja vozilima. Međutim, to Darka nije sprečilo da na dan svadbe provoza skupoceni automobil marke "Lambordžini".

S obzirom na to da su na dan slavlja na društvenim mrežama šerovani brojni snimci i slike, među kojima se mogao videti i Darko koji vozi, pevač se zbog toga ponovo našao u neprilici.

Njega su juče priveli u policijsku stanicu u Pećincima kako bi se izjasnio o prekršajima za koje ga terete. Darko se nakon napuštanja stanice oglasio i demantovao navode da je priveden zbog vožnje.

Kod kuće sam, nije ništa strašno bilo, niti sam priveden niti uhapšen. Policija je došla da proveri skupoceni "lamborgini" kabriolet koji sam vozio. Toliko su svi pisali o njemu da je i policija došla da proveri papire. Automobil je od mog druga, sve je provereno papirološki i ok je. Nije tačno da su došli jer sam vozio bez dozvole. Nekom očigledno smetam – kaže pevač koji se još oporavlja od svadbe.

Sutra putujem na Zlatibor kako bi došao malo sebi, a na medeni mesec idem u januru – objasnio je Lazić za "Informer".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz