Pretraži

„POSLE 11 GODINA, MISLIM DA JE BILO VREME“: Sanja Vučić o luksuznoj nekretnini, pa otkrila da li planira zajednički život sa dečkom

Showbiz
0
sanja vučić
Foto: Instagram printscreen/sanjalilwolf

Ona je bila u više muzičkih sastava, a nakon napuštanja popularne grupe "Hurricane", Sanja vredno gradi svoju solo karijeru.



Nedavno se u medijima pojavila vest da je Sanja sebi priuštila luksuznu nekretninu na Vračaru, u vrednosti od 270 hiljada evra, a sad je pevačica otkrila da li planira preseljenje sa dečkom koji je iz Novog Sada, kao i koliko dugo je štedela za ovu skupocenu nekretninu.

Neću živeti sa dečkom i dalje sam na relaciji Novi Sad – Beograd. Još uvek ne razmišljam o udaji, kad bude bilo znaćete. Radila sam vredno i drugo da bih mogla sebi da priuštim jedan stan. U Beogradu sam podstanar evo već 11 godina, mislim da je bilo vreme. Štedim novac ono na šta najviše trošim je taksi i hrana. Moda je ipak prolazna, ne trošim na krpice, bitno je da mi bude udobno – rekla je pevačica za "Blic".

Sanja se nedavno našla na udaru negativnih komentara na društvenim mrežama zbog svoje kilaže. Poznato je da pevačica bolujeod Hašimota, a sada je iznela kakav odnos ima sa hranom.

Mnogo volim da jedem. Teško mi je toga da se odreknem. U poslednje vreme sam prestala da treniram da bih imala život i snage da radim sama. Videćemo kako će taj odnos između mene i hrane da se odvija, ali i dalje sam ješna. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz