Pretraži

„HTELA SAM DA ME NEMA DUGO“: Ksenija Knežević o neuspehu prve pesme, pa otkrila razlog zbog se povukla

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/ksenia.knezevic

Nakon što su se ona i njene koleginice iz grupe, Ivana Nikolić i Sanja Vučić, razdvojile, svaka je krenula sa građenjem solo karijere.



I dok su Ivana i Sanja odmah krenule sa izbacivanjem pesama i nastupima, Ksenija je nakon prve pesme odlučila da napravi dugu pauzu i izoluje se od medija dok je uporedo odmarala i radila na novoj muzici.

Ksenija je sebe želela da predstavi u pravom svetlu, a kako sada otkriva prvom pesmom koju je uradila nije uopšte zadovoljna.

Nikako. Nije to bilo onako kako sam ja očekivala zato što sam zbrzala sve i nisam stigla da razmislim o tome. Naš tim je insistirao da treba da izbacimo pesmu dok traje hajp i dok je još sve to sveže nakon evrovizije, kako bi nas tri što pre publika prihvatila pojedinačno. Ali eto, potrebno je vreme da bi to ispalo onako kako bih ja želela. Ljudima je malo i smetalo što je to obrada, iako sam sve uredno platila. Jednostavno mi se nije dalo sa tom pesmom – rekla je pevačica gostujući u emisiji "Puls Srbije".

Ona je nakon ove pesme shvatila da je najbolje da nema očekivanja i osetila je potrebu da se povuče.

Shvatila sam da u životu ne treba imati očekivanja. Kad ta pesma nije prošla onako kako sam se nadala, baš sam htela da me nema dugo. Znam ko sam, šta sam i šta ću. Ta pesma nije loša, ali mogla je da prođe bolje.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz