Pretraži

„DA MOGU I JA BIH SUTRA OTIŠLA“: Kaja Ostojić otkrila sve o odnosu sa ćerkom, pa progovorila o preseljenju

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/kaya_ostojic

Kako sama navodi, ona uživa u samačkom životu, a navikla se i na razdvojenost od ćerke Nikoline, s obzirom na to da ona studira u Americi.



Dok čeka da se završe radovi na njenoj kući na Kosmaju, Kaja se uselila u stan u jednom luksuznom, beogradskom naselju.

Ona je sada otkrila nešto više o njenom ljubavnom životu, ali i o tome kako joj se ćerka snašla na studijama.

Na ljubavnom planu se ne dešava ništa, stan sam birala samo za sebe. Kad mi dođe ćerka iz Amerike, ovde ćemo provoditi slobodno vreme. Nikolina je prilično samostalna i životni san joj je bio da ode u Ameriku. Bila je oduševljena od samog početka. Vrlo je komunikativna i ekstrovertna – priča pevačica, a potom dodaje da je veoma ponosna na ćerku, kao i da bi se bez razmišljanja i ona preselila u inostranstvo.

Nikolina završava drugu godinu studija i kreće na treću. Dobila je stipendiju za treću godinu i ja sam ponosna majka, jer se znanje isplati. Nije još uvek pronašla momka u Americi, jednostavno se nije vezala. Inače, imala sam priliku da odem da je posetim i vidim kako tamo uživa. Da mogu, i ja bih sutra otišla u Ameriku i ne bih se obazirala na to što ne viđam mamu, tetku, strinu, ujnu… Lepo je u Americi. Ta prostranstva, plaže, pejzaži – navela je Kaja za "Super TV".

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz