Pretraži

„OVO SAM JA“: Aleksandra Prijović objavila prvu pesmu sa novog albuma, pa otkrila koju simboliku nosi naziv projekta

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Aleksandra Prijovic

Nakon što je na društvenim mrežama najavila izbacivanje svog novog studijskog albuma pod nazivom "Devet života", Aleksandra je danas izbacila i prvu numeru sa ovog albuma.



U pitanju je pesma "Kuća strave" koja je za samo nekoliko minuta od objavljivanja osvojila srca publike, te je za kratko vreme na Jutjubu preslušana gotovo 20.000 puta.

Pevačica se u spotu pojavljuje crnoj elegantnoj haljini sa izrezom kod grudi, a ono što je privuklo veliku pažnju je i što na glavi nosi masivni šešir od crnih ruža. 

Aleksandrina publika vrlo dobro zna da je njen suprug, sin nekadašnjeg teniskog asa Slobodana Bobe Živojinovića, Filip, uključen u njen kreativni rad i stvaranje pesma, a tako će biti i kada je novi album u pitanju.

Inače, pevačica je nedavno objasnila i koju simboliku nsi naziv njenog albuma "Devet života":

  • Broj 9 simbolizuje završetak jednog ciklusa, pa je ujedno i najprikladniji naziv za ovaj album, koji najavljuje sve što će se dešavati od septembra ove godine, kada kreće moja prva regionalna koncertna turneja. Znate da ne volim previše da pričam, volim da moj rad govori za mene, ali želim da znate da sam se potrudila kao nikada. Ovo je moj omiljeni i najiskreniji album do sada. Ovo sam ja – napisala je Prijovićeva na Instagramu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz