Pretraži

„NEĆU PODRŽATI KOMENTARE PUNE MRŽNJE“: Hejli Biber stala na stranu Selene Gomez (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/selenagomez/haileybieber

Nedavno je Hejli Biber prošla kroz pravi linč na društvenim mrežama, kada su je fanovi Selene Gomez optužili da konstantno proziva pevačicu, te su joj upućivali brutalne uvrede i ostavljali komentar pune mržnje i pretnji.



Selena je tada odlučila da stane tome na put i javno se oglasila zamolivši da mržnja prestane.

Sada se čini da je došlo do obrta situacije jer su takvi komentari počeli da se pojavljuju ispod Seleninih fotografija. Naime, pevačica je na Instagramu objavila sliku iz studija što je bio nagoveštaj za fanove da Selena možda sprema novu muziku.

Iako su joj mnogi čestitali i pokazali uzbuđenje zbog novog projekta, dosta njih je napisalo kako je Selena nebitna i da uvek glumi žrtvu.

"Prestani da izigravaš žrtvu, to je odvratno. Imaš 30, odrasti", "Majstor manipulacije", "Ljubomorna si na Hejli i Džastina, vidimo šta radiš", bili su samo neki od takvih komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Hejli je potom odlučila da se obrati fanovima na način na koji je i Selena to odradila za nju.

Ako ostavljate zlobne i nepristojne komentare u moje ime na bilo čijim objava, samo znajte da to ne želim, niti ću ikada podržati ili odobriti komentare pune mržnje ili zlobe. AKo to radite, onda ne podržavate mene. Ako učestvujete u tome, onda ste deo priče koje ja ne želim da budem. Molim vas, budite ljubazni ili nemojte ništa govoriti – napisala je Hejli.

Foto: Instagram printscreen/haileybieber

Foto: Instagram printscreen/haileybieber

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz