Pretraži

„POSTOJI RAZLOG ZAŠTO TO NIKO RANIJE NIJE URADIO“: Nikolija sprema veliko iznenađenje za fanove (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/MAC/Music Awards Ceremony

Popularna pevačica je nedavno objavila numeru "Nicky" koja je izazvala veliko oduševljenje publike, a Nikolija je ubrzo otkrila da priprema novu pesmu "Avlije avlije".



Ona je sada otkrila da je spot za pesmu već snimljen, a onda poručila da ima još jedno iznenađenje za svoje fanove:

  • Kao što sam vam već rekla, spot za "Avlije avlije" je već snimljen dok sam bila u Beogradu, sad sam došla u Atinu u svoj drugi omiljeni grad na odmor. Ali, imam još jedno iznenađenje za vas, a to je prelepa letnja pesma koju je radio Marko Moreno i ja sam prvi put u životu da sam doprinela pesmi – rekla je ona u svom obraćanju na platformi Tiktok.

Međutim, istakla je da nije imala vremena da snimi spot, zbog čega je došlka na jednu ideju koja do sada nije viđena na našim prostorima:

@nikolijaofficial

Ne znam zasto sam sva zbunjena🥹😇🌸🐒 nije ni bitno, treba mi vase misljenje da li da nastavim usput da snimam casual spot telefonom dok sam na odmoru😎🌊🩷
♬ original sound – NIKOLIJA

  • Nisam stigla da snimim spot, nisam stigla ni da ga organizujem, niti planiram, na odmoru sam. Ono što mogu da uradim i probala sam da napravim par klipova je da snimim "tiktok spot", odnosno da dok sam na odmoru telefonom snimam sebe šta bih inače radila i da to bude spot. Kažu mi da postoji razlog zašto to niko ranije nije uradio… Šta vi mislite o tome? Da li da nastavim da se bavim time? – zapitala se Jovanovićeva.

Sudeći prema komentarima ispod objave, obožavaocima se ova ideja veoma dopala, te jedva čekaju da vide kako će finalni rezultat ispasti. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz