Pretraži

NJU RETKO VIĐAMO: Knez u novom spotu pokazao obe naslednice (VIDEO)

Showbiz
1
Foto: Youtube printscreen/IDJVideos.TV

Za ovu baladu sa snažnom porukom, Knez je snimio emotivan spot u kome se pojavljuju obe njegove ćerke, Ksenija i Andrea.



Ksenija je postala poznata kao članica prvog sastava grupe "Hurricane", te je rame uz rame sa koleginicama Ivanom Nikolić i Sanjom Vučić beležila brojne uspeha, a nakon razlaza grupe Ksenija se sprema da započne svoju solo karijeru.

I Knez i Ksenija su više puta govorili o njihovom odnosu i isticali da uvek pružaju potpunu podršku jedno drugom.

Ipak, o Kneževoj drugo ćerki Andrei malo se zna. Ona nije prisutna u javnosti i retko se pojavljuje u medijima, međutim i ona je pokazala interesovanje za muziku. Kako je Knez nedavno rekao ona se trenutno upustila u preduzetničke vode sa njim, ali planira i da se nađe i u muzičkim vodama.

Ona se još uvek traži, ušla je u preduzetničke vode. Zajedno sa mnom u Podgorici vodi jedan ugostiteljski objekat koji je po mnogo čemu interesantan. Međutim, ona sluša i izvodi jednu drugačiju muziku, to je onako, malo mračno, nije tako komercijalno, ali ja ću je podržati. Zasad je sve u demo varijant, ali u budućnosti će biti nešto sigurno – rekao on za naš portal.

U spotu za "Pričaj sa mnom", možemo videti neverovatnu sličnost između dve sestre, kao i da je i Andrea nasledila karakterističnu lepotu koju nosi i njena sestra, a njih dve su se ovom prilikom našle u emotivnom zagrljaju.

Ceo spot možete pogledati na IDJVideos kanalu.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz