Pretraži

SAŠA KOVAČEVIĆ IZAŠAO IZ BOLNICE: Pevač pušten na kućno lečenje, a evo kakvo je sada njegovo zdravstveno stanje

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/sashakovacevic

Pevač je, kako piše Kurir, otišao kući, ali sa preporukom da se javi za nekoliko dana, budući da njegovo zdravstveno stanje i dalje nije sjajno i zahteva konstantno praćenje.



– Saša više nije u bolnici. Otišao je kući uz preporuke lekara. On je fin i kulturan dečko, svi imaju samo reči hvale, a sam je priznao da ne vodi dovoljno računa o sebi. Verujemo da će sve biti u najboljem redu i da će sam sebi biti na prvom mestu – kaže blizak prijatelj za Kurir.

Podsetimo, pevač je prvog dana vikenda u zdravstvenu ustanovu došao vidno malaksao, a odmah je upućen na sva neophodna ispitivanja. 

– Video sam Sašu kad je došao. Delovao je loše. Odmah su mu otvorili karton i poslali na ispitivanja. Urađene su mu detaljne analize. Krvna slika nije sjajna i lekari većaju da li će ga zadržati u bolnici tokom vikenda ili će se javiti u ponedeljak. To sam čuo kad je prokomentarisao – ispričao je izvor Kurira sa lica mesta.

Iz Sašinog tima oglasili su se putem njegovog oficijalnog Instagram profila, kada su saopštili da je pevač bolestan i da se koncert koji je imao zakazan za taj dan otkazuje.

– Koncert je nažalost otkazan zbog nepredviđenih okolnosti i bolesti pevača. Hvala na razumevanju – napisao je PR tim Kovačevića.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz