Pretraži

„STALNO BIH DA BUDEM MOMAK“: Saša Kovačevič iskreno o odnosu sa dugogodišnjom devojkom i planovima da zasnuju porodicu

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/sashakovacevic

Pevač je u toku vikenda bio gost na krštenju sina manekenke Dejane Živković. Na događaju se pojavio sa svojom dugogodišnjom devojkom Zoranom, pa se nametnulo pitanje da li oni planiraju da uskoro zajedno osnuju porodicu.



Kako je rekao, Saša pušta stvari da se odvijaju svojim tokom, ali se raduje i toj životnoj ulozi.

Planiram Bože zdravlja da se ostvarim u ulozi oca, to je svrha života i najlepši dar od Boga koji možemo dobiti. Ne vodim se time kad će i šta će biti, kad Gospod kaže da je trenutak tada će se to i desiti i ja ću biti najsrećniji čovek – rekao je on za domaće medije.

Popularni pevač je naveo da odbija da podleže pritiscima vezanim za brak i roditeljstvo, te je otkrio da se delimično uklapa u stereotip koji prati muškarce.

Valjda je opet sve to prirodno i normalno, ali je na vama da dozirate koliko želite da pridajete značaja tome i da dozvolite da se ljudi mešaju u vašu intimu, sve je do vas. Mi muškarci smo čudni, konstantno smo nezreli, mi bi stalno da budemo momci bez obzira da li smo oženjeni ili nismo, to je neki gen, to ne možeš da menjaš.

Saša se, kako kaže, sa Zoranom jednostavno pronašao i u njihovoj vezi nema mesta za ljubomoru.

Nema prostora za ljubomoru u našoj vezi, tako se valjda izgradio neki odnos da toga nema. Uglavnom su moje veze imale nalet ljubomore u prvih pola godine, godinu dana, posle toga je sve lakše. U prethodnim vezama mi je to smetalo, sada sa Zoranom ne, jer smo se pronašli. Mislim da sam pronašao nekog ko mi po svim parametrima odgovara apsolutno. U slučaju da mi neko sutra strastveno odgovara ne znam kako, ja zaista znam da od ovog što trenutno imam ne mogu naći bolje, to potpisujem.
 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz