Pretraži

„NEZADOVOLJNA SAM, TO SE ODRAZILO NA MOJE SAMOPOUZDANJE“: Sanja Vučić progovorila o zdravstvenim problemima

Showbiz
0
Photo: Instagram/sanjalilwolf

Takođe, ona je u više navrata govorila i o zdravstvenom problemu – hašimotu, a sada je otkrila sa čime se sve suočava kada je ova bolest u pitanju.



– Ja sam nezadovoljna, isključivo zato što nikako ne mogu da smršam! Imala sam problem sa štitnom žlezdom i mislim da je to uzrok svemu. Ona mi se i deslila zato što nisam bila hrabra ranije, nisam se oglašavala, nisam pričala u svoje ime, izražavala svoje nezadovoljstvo i sve me sustiglo. Što je najgore od svega, u tom trenutku nisam znala da imam takve probleme. Sada se lečim, imam terapiju – rekla je Sanja u emisiji Balkanskom ulicom, pa dodala:

– Sve se to odrazilo na moje samopouzdanje i rapoloženje. Onda sam shvatila da svi negativni komentari, na primer, koje dobijamo kao javne ličnosti, nisu vredni stresa. Ta osoba će jednu sekundu posvetiti tebi, i reći nešto loše ili napisati, i apsolutno više neće razmišljati o tebi. Nema onda potrebe da ja ceo dan provedem nervozna i ljuta razmišljajući o tome – otkrila je Sanja.

Photo: Instagram/aleksandar_dramicanin

Photo: Instagram/aleksandar_dramicanin

 

U vreme kada je saznala da boluje od "hašimota", pevačica je bila na naslovnim stranama i svi su pričali o njoj, a skoro niko nije znao kroz šta prolazi.

  • To je jedna strana medalje koju ljudi ne znaju. Ta Beovizija 2020. godine kada smo pobedile, ja sam bila sa tri posto snage u sebi, bez života, baš sam se borila sa sobom i sa tim što sam hronično premorena – ispričala je ona i dodala da je u detinjstvu dosta kuburila sa viškom kilograma.

– U pubertetu sam imala velikih problema sa kilažom, nisam bila popularna u društvu. Vreme sam provodila kod kuće, a informacije sam uglavnom crpila sa TV-a. Do osmog razreda je bio drastičan problem. Ja oduvek kuburim, i dan danas sa kilažom, a tada sam bila baš gojazna. Tokom srednje škole sam malo izrasla, ali na fakultetu sam već krenula da treniram i malo lepše da se hranim ali tek nakon Evrovizije sam se stvarno stesala i nisam imala problema sa kilažom ali mi se sada već vraćaju te navike ždranja – priznala je ona.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz