Pretraži

„FOLK JE, ALI JE HIT“: Nucci o novoj pesmi i Vojaževim „prozivkama“ da je prešao u narodnjake

Showbiz
0
Screenshot: IDJTV

Za samo dva dana od objavljivanja, njegova solo pesma preslušana je gotovo 900.000 puta na platformi Jutjub, a uz to dobila je i pregršt pohvala.



Ipak, ono većina može da primeti je da je u pitanju nešto drugačiji zvuk, te da "Rajske kiše" imaju elemenata folk muzike.

Nucci je ekskluzivno za naše kamere otkrio i kako se odlučio na taj korak.

  • Odlučio sam se za ovu zato što je solo pesma, ja sam solo igrač. Želeo sam da ova numera izađe pre dueta, a sve je bilo intuitivno – rekao je on.

S obzirom na to da je Voyage u jednom svom lajvu rekao za jednu Nucci-jevu pesmu da je "blam", upitali smo ga i na koju numeru se to odnosi:

Screenshot: Youtube/Generacija Zed

Screenshot: Youtube/Generacija Zed

 

  • Nije u pitanju "Rajske kiše", već za jednu narednu. Aludiranje na ovu pesmu bilo je kada ga je neko pitao ko mu je miljeni narodni pevač, a on je tagovao mene. Za ovu je rekao da, iako je folk, hit je. Na kraju mu se sviđa, mi se samo malo tako digitalno prepucavamo – objasnio je Nucci.

A, šta je rekao o svom ljubavnom životu i kako je prokomentarisao Vojaževu izjavu da on najviše prilazi devojkama u izlasku, kao i brojne druge vesti iz domaćeg showbizza otkriva voditeljka Danica Nikolić u večerašnjem izdanju emisije IDJHot, koju možete pogledati od 20h na IDJTV-u i IDJTV Youtube kanalu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz