Pretraži

OVE DETALJE IZ NJENOG ŽIVOTA JE MALO KO ZNAO: Glumica Ivana Zečević progovorila o Vojažu i muzičkoj karijeri, pa priznala s kim želi DUET!

Showbiz
0
Foto: IDJTV

Film pod nazivom "Munje opet" premijerno će biti prikazan večeras, 29. marta od 21h u bioskopu Cineplexx Galerija, nakon čega će se naći na redovnom repertoaru bioskopa širom Srbije, a Ivana je ovim povodom za IDJTV govorila o projektu koji je privukao veliku pažnju domaće javnosti. 



Kako je istakla "Munje" su jedan od njenih omiljenih domaćih filmova, a činjenica da će imati ulogu u njegovom nastavku posebno ju je obradovala.

– Jako sam bila srećna, prvo sam se obradovala kada sam čula da se radi dalje, jer su mi Munje jedan od omiljenih domaćih filmova. Posle su usledili kastinzi i kad sam dobila ulogu sam "odlepila" – iskreno je priznala Ivana za IDJTV, a potom otkrila kakve utiske nosi sa snimanja:

Ovo je moj prvi dugometražni film, mnogo sam srećna prvenstveno što sam upoznala sve ove ljude i što smo se toliko zabavili i zavoleli.

Ivana je potom otkrila i šta joj je bilo najteže tokom snimanja, ali i sa kim joj je bilo najlakše da radi: 

– Najteže je bilo ostati ozbiljan kada ovi sjajni glumci pomisle da budu duhoviti. Publika će gledati film pa će shvatiti o čemu govorim. Sa svima mi je bilo prelepo, svi su bili puni podrške i ljubavi, svi smo voleli da radimo i to nas je činilo uspešnim.

Ivana je ostvarila zapaženu ulogu u seriji "U klinču" u kojoj je jedna od uloga pripala i reperu Mihajlu Veruoviću Vojažu, a ovom prilikom otkrila nam je i kako je bilo sarađivati sa njim.

– Mi smo sada već uigrani, radimo drugu sezonu, snimili smo je, uskoro će početi da se emituje. Mihajlo je mlad i talentovan dečko, super se uklopio i on sa nama i mi sa njim.

Malo je poznato da Ivana privatno sluša rep muziku, ali i da ima nekoliko snimljenih duetskih pesama, pa nam je ovom prilikom otkrila sa kim je sarađivala iz muzičkog sveta, a potom progovorila i o povratku muzici. 

– To je sad već mnogo godina unazad, ali tu su Kurtoazija, Sale Tru, Mikri, Bege Fank… nadam se da nekoga neću zaboraviti. Vratiću se sigurno muzici, samo je pitanje vremena i moje unutrašnje hrabrosti i želje, ali da, vratiću se – istakla je Ivana, a potom otkrila i sa kim bi sa domaće muzičke scene volela da snimi duetsku pesmu: 

– Rastu obožavam, ako pričamo o mainstream sceni on je nekako uvek odskakao. Nisam dovoljno trenutno aktivna u tome da bih rekla, ali o tom potom, pa ću vam sve ispričati – zaključila je mlada glumica za IDJTV. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz