Pretraži

„SAMO JA ZNAM ŠTA SAM TADA OSEĆALA“: Mahrina u dirljivoj ispovesti progovorila o bolnom gubitku 

Showbiz
0
Foto: IDJTV

Mahrina se, naime, nedavno suočila sa velikim gubitkom kada je preminula njena baka za koju je bila izuzetno vezana. 



Pevačica je mesec dana nakon njene smrti objavila baladu pod nazivom "Tu si zauvek" koju joj je posvetila, a pred našom kamerom otvorila je dušu i progovorila o bolnom gubitku i najtežim trenucima kroz koje je prolazila. 

Samo ja znam šta sam osećala u tom trenutku i kako sam uspela da se izborim sa svim tim osećanjima – započela je Mahrina priču za IDJTV.

Kako je istakla, dirljive stihove koje je pretočila u prelepu baladu napisala je za sat vremena, kada je iz rodne Ivanjice krenula u Beograd. 

– Trebalo mi je oko sat vremena da napišem pesmu. Baka me je stalno pratila kad sam išla na studije u Beograd i kad sam se vraćala u Ivanjicu, stalno mi je mahala s kapije. Poslednji put kad sam krenula iz Ivanjice za Beograd ona nije bila tu. Ne znam šta sam osetila u tom trenutku, ali sam bila jako tužna. Samo sam krenula da pišem tekst pesme i to je bilo gotovo na putu za Beograd, za sat vremena – ispričala je Mahrina za IDJTV, a potom otkrila kako su članovi njene porodice reagovali kada su čuli pesmu koju je posvetila baki.

– Mama je plakala danima nakon što je čula pesmu. Tata i tetka nisu imali snage da poslušaju pesmu.

Mahrina nam je otkrila šta će joj od brojnih uspomena koje ima sa bakom najviše ostati u sećanju

– Ostaće mi u sećanju naša putovanja na koja smo išli tri puta godišnje. Sve uspomene sa tih putovanja i to što je ona oduvek bila svetla tačka u porodici, nikad nije dozvoljavala da se svađamo, da plačemo, dramimo… Kad sam snimala spot znala sam da me ona odozgo posmatra i da misli da ne treba da plačem. Tako se danas osećam, ne mogu da zaplačem – iskreno je priznala Mahrina pred kamerama IDJTV-a.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz