Pretraži

„RANIJE SAM BIO SA PROSTITUTKAMA“: Darko Lazić šokirao priznanjem o svojim porocima

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/darkolazicofficial

Darko je priznao da je vodio veoma buran život, te da je osim kocke, pića, brzih vožnji, u njegovom životu bilo više od 300 žena, a da je pojedinima plaćao za odnos.



  • Čovek koji nije platio s*ks sa prostitutkom za mene nije baš sav svoj! Svaki normalan muškarac je probao sve i svašta. Spavao sam i sa crnkinjama i baš su dobre. Drug i ja smo bili u grupnjaku sa 15 žena odjednom! Svašta sam radio posle svojih nastupa, više se i ne sećam… – počeo je on u razgovoru s „Informerom" pa dodao da je sa pojedinim devojkama imao i snimke odnosa:

 Te snimke sam čuvao u telefonu i nikada ih nikome nisam slao ili ih zloupotrebio, jer nikada nisam bio dovoljno dobar u tome. Osim toga, imam poštovanja prema devojkama i nikad ih ne bi zloupotrebio i otkrio im identitet samo da bih se hvalio drugarima – rekao je folker i ispričao da su ga te avantue dosta koštale.

  • Sigurno su u pitanju hiljade evra, ali se ne sećam, jer je bilo baš davno. Bio sam baš lud! To je daleka prošlost i više to ne radim. Ranije sam bio sa prostitutkama, a sada imam ženu koju volim – rekao je Darko i dodao da on i Katarina uskoro staju na ludi kamen.

  • Kaća i ja uživamo u ljubavi, venčali smo se u opštini i uzela je moje prezime. Na leto pravimo svadbu – zaključio je Lazić.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz