Pretraži

„MOŽDA JE I ONA OTIŠLA U POGREŠNOM SMERU“: Albino progovorio o odnosu sa Milicom Pavlović, pa odgovorio na pevačicine komentare na njegov račun

Showbiz
0
Foto: IDJ

Mladi izvođač nije skrivao uzbuđenje zbog velikog uspeha koji je postigla njegova autorska pesma, nakon koje je nastavio da niže hitove. 



Ipak, kako kaže, nije mu lako da "nadmaši sam sebe".

Pošto je "Šećeru" megahit, od sledećeg dueta bi se mnogo očekivalo. Ti je uvek problem, trebalo bi da nadmašim sam sebe. Uvek je bolja neka sveža energija – ispričao je Albino u emisiji IDJHot koju premijerno možete pogledati večeras u 20h na IDJ televiziji i Youtube kanalu IDJTV. 

Albino se ovom prilikom između ostalog osvrnuo i na komentar Milice Pavlović koja je nedavno izjavila da bi njen mlađi kolega mogao da "krene stranputicom" te da joj je jako žao zbog toga, a Albino je sada otvoreno progovorio o njihovom odnosu. 

Svako ima svoje mišljenje. Mi smo okej, ne radimo, ne znam hoćemo li da radimo više. Možda je i ona otišla u pogrešnom smeru što ne radi novi album sa mnom. Nismo se ni viđali da bismo pričali o tome, kad god smo imali neku konverzaciju sve je bilo podržavajuće i kul i sa moje i sa njene strane. Ona ima mnogo obaveza, šta nju briga šta ću ja da radim, ima žena svoj život i svoju karijeru – ispričao je Albino u emisiji IDJHot.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz