Pretraži

„REKLI SU OPROSTI SE, NEMOGUĆE JE“: Džordži otkriva zanimljivu priču o nastanku jedne od njegovih najlepših pesama

Showbiz
0
IDJHOT

Džordži je podelio sa naa brojne zanimljivosti vezane za nastanak jedne od njegovih najlepših pesama, a pričao je i emocijama.



S obzirom na to da mu je nedavno bio i rođendan, otkrio je da je jedino što je poželeo album, međutim želeo je da ostane još malo misteriozan. Kada je u pitanju pesma Marija, koja je posvećena, Džordži je pričao i o tome kako je došlo do cele te priče.

– Baš su me ohrabrili svi što se te pesme tiče. Sve tuđe pesme koje ja volim da čujem, sadrže elemente koji se nalaze i u njoj. Stih mi je falio i onda sam ušao u studio i završio. 

S obzirom na to da je u svojoj pesmi koristio i deo iz poznate pesme Ako jednom vidiš Mariju, on je ispričao i kako je došlo do toga, a priča je više nego zanimljiva.

– Deo ako jednom vidiš Mariju se savršeno uklapao sa ostatkom pesme i nisam mogao da se otarasim ideje da pesma može bez toga da ide. Po zakonu ora da prođe 70 godina od smrti autora da bih ja mogao to da uzmem, pa sam onda nekako uspeo da kontaktiram Jelenu Jevremović, koja je pristala da se nađemo na kafi. Našao sam se s njom i pustio joj pesmu, Jelena je samo otišla da čuje pesmu na miru i vratila se naježena, oduševljena, rekla je "super, od mene imaš odobrenje". Posle Jelene mi treba i zvanična saglasnost Borisa Bizetića, koji je autor pesme, ušao sam u ozbiljnu priču. Bilo je nemoguće doći do njega. 

U nastavku videa saznajte kako je Džordži uspeo da pronađe Borisa Bizetića i uživajte u prelepoj priči o tome kako je nastala pesma Marija.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz