Pretraži

KSENIJA KNEŽEVIĆ PRIZNALA ŠTA JE ŽELELA DA PROMENI NA SEBI: Pevačica otkrila kome zavidi i kako se nosi sa svojim manama!

Showbiz
0
Foto: Printscreen/IDJTV

Ksenija je bila nikad iskrenija, te je na neka pitanja odgovarala u svom prepoznatljivom stilu i bila duhovita. Jedan od fanova ju je pitao i da li je zadovoljna svojim izgledom, a ako nije, šta je to što bi menjala na sebi.



– Mi smo žene, lučimo dosta hormona, imamo te svoje dane, nekad kad se pogledam u ogledalo kao da to nisam ja, a nekim danima sam u fazonu da je to to. Generalno, uvek sebi nađeš neku manu, stalno sam pričala o tome, razmišljala sam o operaciji nosa, ali sam batalila. Sad sam ušla u godine da sam sve to prihvatila i radim na nekim "moždanim" stvarima – iskrena je bila Ksenija.

Jedno od pitanja koje se posebno privuklo pažnju je "kome Ksenija zavidi"?

– Teška reč, ne zavidim nikome, ali mogu da se divim ljudima koji znaju da se organizuju i koji nisu lenji. Oni koji su ažurni, ne odlažu svoje obaveze, završavaju sve na vreme. Eto, njima ne zavidim, ali im se divim – dodala je ona.

Podsetimo, Ksenija je nakon napuštanja poznate grupe, otpočela solo karijeru, a njen otac, Nenad Knežević Knez, jednom prilikom je otkrio i kako njih dvoje rade na pesmi koju će otpevati u duetu, a verovatno će se raditi o obradi jednog od njegovih hitova "Da l' si ikada mene volela".

Ksenija je odgovorila na još mnogo zanimljivih pitanja, a šta je još otkrila o svojim planovima, pogledajte u nastavku:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz