Pretraži

„BIRAJTE MUDRO“: Teodora Džehverović progovorila o muškarcima, pa svim devojkama uputila brutalnu poruku! 

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/teodoradzehverovic

Iako na ovu temu nije želela da govori javno, Teodora se više puta nakon raskida putem društvenih mreža oglašavala povodom muško-ženskih odnosa, a nedavno je otkrila koje osobine je privlače kod muškaraca:



– Kod dečka gledam da, na prvom mestu, ne bude paćenik kojeg svaka malo lepša devojka može da ima – započela je ona, pa dodala:

Da bude pažljiv, da imamo iste poglede na budućnost, da razume moj posao, da bude svestan koga ima pored sebe. Bitno mi je naravno da bude ostvaren i zadovoljan sobom. Pare od muškarca mi ne trebaju, jer ne postoji to što ja ne mogu da stvorim i radim na tome da budem potpuno nezavisna žena kada su materijalne stvari u pitanju. Zbog toga tražim od muškarca sve ostalo – objasnila je Džehverovićeva tom prilikom, a sada je još jednom rešila da progovori o ovoj temi i svim devojkama uputila važnu poruku.

Naime, ona je podelila jedan tekst, kojim je poručila da svaki ljubavi izbor mora da bude mudra odluka.

– Muškarac koga odabereš za svog životnog saputnika imaće uticaj na sve segmente tvog života: na tvoje mentalno zdravlje, na tvoj mir, na količinu ljubavi u tebi, na tvoju sreću, na snagu kojom se nosiš kroz loše, nekad i tragične situacije, na tvoj uspeh, na način na koji će odrastati vaša deca… i još mnogo, mnogo toga. Zato, biraj mudro – glasila je objava koju je pevačica podelila na svom Instagram storiju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz