Pretraži

„PRIVATNO SAM SE DOSTA PROMENILA“: Nikolija o porodici i 10 godina karijere

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ nikolijaofficial

Kako je istakla, za prvi singl koji je objavila ona je otvarala šampanjac, a za proslavu decenije na estradi ima nešto drugačiji plan:



– Za mene to nije deset godina, za mene je to ceo život. Zahvaljujući mojoj mami, koja me nije krila od očiju javnosti, svuda sam bila prisutna, ali sam ja svoj šoubiznis život počela 2013. singlom „Ćao, zdravo“ – rekla je ona i dodala:

Napraviću sebi čaj. Mnogo toga se desilo u poslednjih deset godina. Promenila sam se dosta privatno, više nego poslovno, ali sam i poslovno postavila i postavljam mnoge trendove. Prija mi kada mi kažu da sam u nečemu prva, a ja ću samo dodati da planiram tu i da ostanem – kaže Nikolija.

Photo: Instagram/nikolijaofficial

Photo: Instagram/nikolijaofficial

 

Prema njenim rečima, ona i Relja za sada neće javno prikazivati svoje ćerke, već će ih pustiti da, kada odrastu, same odluče čime će da se bave:

– Svoju decu sam potpuno izolovala iz ove priče i pustiću ih da same odlučuju kad porastu. Porodica, ljubav i zdravlje su suština života i ne mogu da se porede ni sa čim materijalnim. To je istinska sreća. Najbitnije stvari se ne mogu kupiti novcem – ističe pevačica u emisiji "Prvi red" i dodaje da se ranije suočavala sa sajber nasiljem:

 Uvek ima ružnih komentara na potpuno nebitne stvari. Imam utisak da su se okomili na mene, ali onda se zamislim, kako je tim osobama i njihovoj duši, kada toliko zlobe može da izađe iz nje –zaključila je ona.

 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz