Pretraži

KONAČAN KRAJ NAJTEŽEG HOLIVUDSKOG RAZVODA: Evo kako je okončan sudski spor između Džonija Depa i Amber Herd

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ScreenSlam

Holivudski glumac Džoni Dep i njegova bivša supruga Amber Herd napokon su se nagodili vezano uz tužbu za klevetu koju su pokrenuli jedno protiv drugog. Tako je okončan najteži holivudski razvod kom smo svedočili u poslednje vreme.



 

Advokati bivših supružnika uspeli su da postignu dogovor prema kom će Herdino osiguravajuće društvo Depu platiti milion dolara da okonča ovaj slučaj, piše Daily Mail.

Njihova pravna bitka trajala je šest godina, a Dep je podneo tužbu protiv Herd zbog teksta koji je napisala za Washington Post-u, u kom je sebe opisala kao "javnu ličnost koja je žrtva porodičnog nasilja".

Iako u tekstu ne spominje izričito Depovo ime, on ju je tužio i tražio odštetu od 50 miliona dolara, dok je ona podnela kontratužbu, tražeći 100 miliona dolara jer je ‘pretrpela neobuzdano fizičko nasilje i zlostavljanje‘.

Sudija je na kraju presudio da ona bivšem suprugu treba da isplati 10 miliona dolara odštete u tužbi za klevetu, a Dep njoj dva miliona dolara.

– Amber sada jedva čeka da nastavi sa svojim životom kao što je to i planirala pre šest godina – rekao je izvor blizak glumici za Mail Online i dodao: 

– Ovu nesrećnu epizodu želi da ostavi iza sebe i planira da se okrene onome što voli – svojoj karijeri, porodici i životnim ciljevima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz