Pretraži

Relja Torinno je stihove pesme „Sava i Dunav“ posvetio Teodori Popovskoj! (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/t.popovska

Jedna od najpopularnijih tiktokerki ne krije koliko uživa u vezi sa izvođačem, a koliko je njihova ljubav jaka dokazuje i to što joj je on posvetio pesmu.



Relja je svoja osećanja prema Teodori pretočio u stihove koji su osvojili publiku i na taj način otkrio više detalja o njihovoj romansi koja i te kako izaziva veliku pažnju javnosti.

Screenshot: Instagram/t.popovska

Screenshot: Instagram/t.popovska

 

  • Piki moj, stigao sam kući sad. Radili smo ovu pesmu za Henija i Breskvicu, posvetio sam tekst nama. Napisao sam je za nas jer mislim da će ostati večna – napisao je Torinno Popovskoj u poruci a koju je ona javno objavila.

  • Jer nisam smeo da ti priznam da si ti baš ta. U kafani štipa dim, ne plačem ja…Ovakve pesme se pišu u 5 ujutru. Ovo je Reljino viđenje "crne haljine" – dodala je Teodora aludirajući na njen snimak sa Tiktok-a u kojem je pre nekoliko godina plakala zbog njega jer se nije pojavio na dejtu.

Ovaj potez oduševio je fanove koji sada sa sigurnošću tvrde da je artist već dugo zaljubljen u Teoodru, ali da ga je razlika u godinama sprečavala da ranije uplove u vezu.

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz