Pretraži

Marija Šerifović ulaže 200.000 evra u porodični biznis?

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Marija Serifovic

Naime, prema pisanju medija, Marija će uložiti novac u otvaranje poslastičarnica, kako bi pomogka majci Verici da posao s kolačima, koji joj je odlično išao, a onda propao zbog korone, vrati u prestonicu.



  • Marija joj pomaže da obnovi biznis, kupuje joj dva lokala u Beogradu za pokretanje posla s kolačima – priča izvor blizak poznatoj majci i ćerki za Kurir i dodaje:

  • Ona je krila od majke da je razgledala lokale, planira na dve lokacije da kupi prostor, a sve će je koštati oko 200.000 evra, zajedno sa opremom koja se kupuje za proizvodnju.

Inače, Verica je prvo zbog korone zatvorila radnju u Beogradu, odnosno, preselila je u Kragujevac, ali je, kako je nedavno otkrila, i taj lokal morala privremeno da zatvori zbog krize koja je zavladala, piše pomenuti portal.

  • Naravno da poskupljenje utiče na sve, ali ja sam svoju poslastičarnicu zatvorila. Za vreme korone smo svi osetili krizu što se tiče tih malih preduzeća, pa je to, naravno, sačekalo i mene. Jednostavno se nije više isplatilo da se to drži. Nisam ja jedina, šta je, tu je – rekla je pevačica nedavno.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz