Pretraži

MAHRINA PITALA TEODORU ZA SARADNJU: Ovaj odgovor niko nije očekivao! (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/teodoradzehverovic; Instagram/mahrinaye

"Klik klik" je za kratko vreme osvojio srca publike, te je za šest dana na Jutjubu pesma preslušana 1,1 milion puta, a trenutno se nalazi na četvrtom mestu u trendingu.



Uz to, ona je najvila i nove projekte, pa kako je ranije otkirla, u planu je da snimi i dva dueta.

Iako nije otkrivala sa kime će ukrstiti glas, Mahrina je sada izrazila želju da sarađuje sa popularnom pevačicom i njenom mentorkom tokom učešća u IDJShow-u, Teodorom Džehverović, koju je i javno pozvala da 

  • Indirektno sam pitala Teodoru da snimimo duet jer sam to oduvek želela – objasnila je mlada pevačica, a potom u klipu pustila glasovnu poruku koju je dobila od iskusnije koleginice:

  • O, Mahrina divna si! Znaš koliko te gotivim, tako da možda sledeće godine, javiću ti se ja svakako – poručila joj je Džehverovićeva.

Mahrina nije krila da je pomalo zbunjena odgovorom, te je upitala fanove za mišljenje, odnosno kako su oni razumeli Teodorin odgovor.

U komentarima se mogu pročitati različita obrazloženja, poput onih da je nova godina za samo mesec i po dana, te da ovaj odgovor deluje obećavajuće, do onih da ju je popularna pevačica na ljubazan način odbila za duet.

  • Mislim da je na fin način rekla da ne želi. Rekla je možda, a ne da hoće sigurno. Ne verujem da je pristala… Ma hoće, pa ne bi ti se javila da ne želi.Nova godina je blizu, javiće ti se početkom naredne – neki su od komentara fanova.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz