Pretraži

„NAJVIŠE ME OPISUJE“: Nikolija najavila novu pesmu i otkrila da je u pitanju balada (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/nikolijaofficial

Nikolija se snimila za platformu TikTok, gde je fanovima otkrila da će nakon četiri velika hitasa pomenutog albuma uskoro objaviti i peti, a ovog puta, istakla je ona, u pitanju je balada.



  • Kada sam počela da radim na albumu "Aurora" htela sam da imam baladu. Ja ne volim da izdvajam pesme i ne volim da kažem koja mi je favorit, ali mogu da vam kažem koja mi je najviše išla na repeat, a to je definitivno ova – započela je ona i detaljnije opisala koliko joj ova numera znači:

– Ona me možda najviše opisuje, definitivno je najviše osećam i mnogo sam srećna što mi se ta pesma desila. Numera se zove "Pilot", a za moj rođendan 19. oktobra ću vam na Tiktoku pustiti delić pesme a kroz par dana sledi i spot – najavila je Nikolija.

Inače, Jovanovićeva je početkom meseca predstavila četvrtu pesmu sa albuma "Aurora", a u pitanju je numera pod nazivom "Dodole". Pesma se ubrzo nakon objavljivanja pozicionirala na trendingu, gde trenutno zauzima 5. mesto, a do sada je na Jutjubu preslušana milion i po puta.

Prethodno, ona je izbacila još tri hita, a s obzirom na to koliko je posvećena svojoj arijeri, ne sumnjamo i da će "Pilot" osvojiti srca publike.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz