Pretraži

UKRSTILI GLASOVE: Relja Torinno i Teodora Popovska snimili duet! (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/t.popovska

Naime, Teodora je rešila da upliva u muzičke vode, te je poznati par snimio zajedničku pesmu, čime se i pohvalio na društvenim mrežama.



Kako je otkriveno, ona će poneti naziv "Haos lom", a fanovima su predstavili tizer numere.

S obzirom na to da je ovaj delić pesme već osvojio publiku, ali i na činjenicu da su i Relja i Teodora veoma vredni i posvećeni svojim karijerama ne sumnjamo da će ovo biti pravi hit. 

Screenshot: Instagram/t.popovska

Screenshot: Instagram/t.popovska

 

  • Bilo je teško biti tiktokerka bez pesme, morala sam da napravim haos, bilo je jače od mene – napisala je Popovska u opisu videa koji je postavila na platformi Tiktok, a na drugom videu dodala:

  • Nekada plakala zbog njega u crnoj haljini, a sada imamo pesmu zajedno – poručila je tiktokerka.

@wolfdoraa

Bilo je teško biti tiktokerka bez pesme, morala sam sam sa napravim HAOS, bilo je jače od mene… 💔 Stay tuned 🦋 #foryou #fyp #haoslom
♬ HAOS LOM – Teodora Popovska 🦋

Njihovi pratioci su i više nego oduševljeni ovom saradnjom, što se možće zaključiti iz komenatra ispod objava, ali i po tome što se uveliko snimaju uz ovaj sound na društvenim mrežama.

Realno dobra traka. Kida. Uh, kakav će ovo hit da bude. Ovo je brutalno. Ide haos. Vau, stvarno lepo pevaš – smao su neke od pohvala fanova koji ne kriju da jedva čekaju da poslušaju ceo duet.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz