Pretraži

FESTIVAL „SKALE 22“ POČEO SINOĆ: „Naše more je ponovo kakvo ga pamtimo iz najboljih vremena“

Showbiz
0
Photo: Privatna arhiva

Festival ove godine nosi slogan „Naše more, naše skale", a tokom prve večeri nastupala je pevačica Milica Pavlović, a nakon nje mikrofon je preuzeo njen kolega Saša Matić.

Na festivalu će biti predstavljeno 40 novih pesama, a među izvođačima su i Sara Jo, Henny, Zoi, Zorja, Tara, Anna Lazarević, Kali, Magla bend, Albino, Jelena Tomašević, Ana Stanić, Marko Luis, Bojan Marović…

Prilikom otvaranja festivala, na konferenciji za medije najpre se obratio Bratislav Stoiljković, predsednik Upravnog odbora Adria-Jadran medijske grupe, koji je sve pozvao da se pridruže „Skalama":

Photo: Privatna arhiva

Photo: Privatna arhiva

 

Želim da pozovem sve ljude dobre volje koji su u Boki i Herceg Novom da uživaju na festivalu, a sve one koji nisu još stigli da brzo kupe karte i dođu, da im poželim dobrodošlicu na naše skale i naše more. Naše more je ponovo onakvo kakvo ga pamtimo iz najboljih vremena, posle dugog niza godina – rekao je on, dok je predsednik opštine Stevan Katić istakao da je broj turosta koji se trenutno nalaz u Herceg Novom znatno veći nego prethodne godine, za šta je, smatra on, direktno zaslužan festival:

  • Zaista mi je drago što se festival maksimalno ispromovisao i što je ispromovisan Herceg Novi. Video sam da je danas u Herceg Novom 15.000 turista, to je skoro 30 odsto više nego prethodne godine – izjavio je predsednik opštine.

Izvršna direktorka kompanije Mtel, Tatjana Mandić, istakla je da društveno odgovorno poslovanje krasi kompanije Mtel i Telekom Srbija i sve članice te grupe.

– Želimo da pokrenemo tradiciju i poklonimo Herceg Novom i Crnoj Gori festival za pamćenje. Sigurna sam da će festival iznjedriti mnogo hitova, koji će dugo slušati. Moram da naglasim da je ovaj festival uvršten u događaje od nacionalog interesa – rekla je Mandićeva.

Član komisije Grammy muzičke nagrade Arturo G. Alvarez rekao je da je ovaj region, zahvaljujući miksu kultura, specifičan i jedinstven u svetu, kao i da imamo možda i njabolje muzičare na celom svetu.

Pevačica Ana Stanić rekla je da je srećna što se festival vraća na velika vrata, naglasivši da je bina spektakularna.

– Za nas pop muzičare je izuzetno važno da imamo platformu na kojoj možemo plasirati muziku, da to ne bude samo digitalna sfera- istakla je ona.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz