Pretraži

„OBOŽAVAM“: Edita javno pohvalila ove takmičare IDJShow-a (FOTO)

News
0
Photo: Instagram/editaaradinovic

Edita je na svom Instagramu podelila isečak iz sinoćne epizode IDJShow-a i tako stavila do znanja da redovno prati ovaj talenat šou, u kojem je nedavno i sama bila gost, kada je predstavila sviu pesmu "Egomanija".



Ona je, prema svemu sudeći, oduševljena nastupima naših takmičara, a posebnu pažnju ovog puta privukli su joj Stefan Maljković i Ljupka Arsovska koji su sinoć izveli duet i zapevali upravo Editinu pesmu "Životinje".

Screenshot: Instagram/editaaradinovic

Screenshot: Instagram/editaaradinovic

 

  • Pa Shy obožavam – napisala je ona uz emotikone srca aludirajući na učesnika Stefana Maljkovića koji je nedavno publici otkrio svoje umetničko ime.

Edita je potom postavila još jedan snimak, na kojem se ovog puta, pored Stefana, vidi i njegova koleginica Ljupka, nakon čega ih je oboje još jednom pohvalila.

Screenshot: Instagram/editaaradinovic

Screenshot: Instagram/editaaradinovic

 

  • Ljudi, svaka čast – napisala je ona a koliko su je pogodio, ali istovremeno i očarao ovaj nastup u pilog govori činjenica da je pevačica postavila nekoliko smajlija sa suzom u očima i još nekoliko srca.

Podsećamo, Edita je 1. maja bila gost u takmičenju "IDJShow" gde je otpevala svoju novu pesmu "Egomanija". Pesma je inače deo albuma koji nosi naziv "08", što za nju ima veliku simboliku

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News