Pretraži

Zverka iz „Seks i grada“ optužen za silovanje dve žene

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/mosse matters

Naime, dve žene, koje se međusobno ne poznaju a koje koriste pseudonime Zoi (40) i Lili (31) obratile su se policiji u razmaku od nekoliko meseci sa tvrdnjama da ih je glumac Kris Not seksualno zlostavljao, prenose mediji.

Navodne žrtve rekle su da su se incidenti dogodili u Los Anđelesu 2004. i Njujorku 2015. godine, a da ih je emitovanje nastavka kultne serije "Seks i grad" sada dodatno uznemirio i vratio u tragičan period.



U izveštaju, obe žene tvrde da ih je Not silovao, odnosno da je imao seksualni odnos sa njima protiv njihove volje.

Jedna od njih je medijima opisala i kako je sve izgledalo.

  • Prišao mi je za sto u restoranu i flertovao. Ne znam kako je kasnije nabavio moj broj i slao mi je glasovne poruke. Kasnije sam otišla do Notovog stana da mu vratim knjigu, ali kada sam ušla u stan, glumac me je poljubio, dovukao do kreveta i skinuoBilo je jako bolno, vikala sam da stane, ali nije – rekla je ona.

Međutim, ovom prilikom oglasio se i sam glumac koji je ove navode oštro demantovao, navodeći da su lažne i da on "liniju nije prešao".

– Optužbe protiv mene koje su izneli pojedinci koje sam upoznao skoro pre 10 godina, kategorički su lažne. Ove priče su mogle da budu od pre 30 godina ili pre 30 dana – ne uvek znači ne – to je linija koju nisam prešao.

Kris je potom objasnio da je do odnosa došlo, ali na obostrani pristanak.



– Ne znam sa sigurnošću zašto se sada pojavljuju ove priče, ali znam ovo: Ja nisam seksualno zlostavljao ove žene.

Obe žene tvrde da su se pomenuti napadi dogodili u jednoj od Notovih kuća nakon što ih je glumac pozvao da dođu. Prvi napad se navodno desio u njegovom stanu u Los Anđelesu, a drugi u njegovom imanju u Njujorku.

Jedna od žena rekla je da ju je Not napastvovao kada je ona imala 22, a on 49 godina.

Podsećamo, Notova najpoznatija uloga je u seriji "Seks i grad", u kojoj je glumio Zverku, ljubavnika glavne junakinje Keri Bredšo. Krisa smo gledali u ovoj seriji od 1998. godine do početka druge sezone, odnosno novog nastavka "I tek tako".

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz